zuriat kesayanganku

zuriat kesayanganku

Tuesday, February 8, 2011

myMetro | Susu dikehendaki

myMetro Susu dikehendaki

Mungkin statement ni takkan keluar jika ibu itu masih menyusui anaknya.....

Bila perkara seperti ni berlaku...rs bersyukur ibu yg menyusukan anak....harap ia dapat membuka mata masyarakat......perkara yg sama berlaku di China suatu ketika dulu ms bencana gempa bumi.....

5 comments:

SyidaGorjes said...

aku cuba nak bf utk yg 2nd ni.
tapi xdela sampai nak jadi peer counselor mcm ko dgn adik aku tu.hihihiiiii.

yanie said...

hehehe...

tahniah syida..bebyk berdoa...pasang niat n nekad...insyallah ko bole...ko untung adik ko juga seorg yg kuat menyokong bf...so dia bole tolong ko....jd PC hany niat nk bantu kekwn n ibu2 tp aku pun bukan aktif sgt...heheh...

dengar kekwn br pasang niat pun aku da rs seronok...

shaza said...

insyaAllah nanti kalau aku ade anak no 3, ko jadi lactation counselor aku ek.. kat ampang puteri tu ade tapi aku lg selesa dgn ko la..

yanie said...

rina...

aku bukan la LC...aku ni cuma PC cabuk...heheh...
insyallah....aku akan tolong ko selagi aku termampu....bebyk berdoa...mula2 biasa la nampak susah...tp bila da biasa..ia sgt mudah...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)